Trandafir cu carne si branza dulce Delaco

Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco este o mancare excelenta pentru cinele in familie sau mesele festive, alaturi de prieteni.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns
  • 7 linguri lapte
  • 150 g cascaval
  • 150 g branzica dulce Delaco
  • 2 linguri pasta rosii
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • patrunjel
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.


Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco se serveste rece, alaturi de o salata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori