Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat bucati, o ceapa tocata
Burta se spala bine in mai multe ape cu sare la fel ca si la ciorba de burta. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat bucati, o ceapa tocata si o foaie de dafin. Dupa ce au fiert toate, burta se scoate din apa, se taie bucatele, apoi se pune la loc. Ceapa si morcovul se paseaza, se amesteca cu 2 galbenusuri si zeama de lamaie dupa care se toarna peste burta.
Tuslama din burta de vitel se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii