Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste.
Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste. Hreanul se curata, se spala si se rade fin. Morcovii se spala. Oasele se spala si se oparesc. Burta de vita si oasele de vita se pun la fiert cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi si se fierbe 2-3 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, oasele si burta se scot intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Oasele se dezoseaza, iar carnea se taie bucati impreuna cu burta. Peste carne se pune supa strecurata (cca 800 ml), cubul MAGGI si se fierb cca 20 minute. Se mai adauga, dupa preferinta, usturoi pisat, amestecat cu supa si hrean.
Tuslamaua populara se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii