Tuslama populara

Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oase de vita - 500 g
  • burta de vita - 800 g
  • usturoi - 30 g
  • hrean - 100 g
  • 1 cub MAGGI de vita
  • morcovi - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opareste. Hreanul se curata, se spala si se rade fin. Morcovii se spala. Oasele se spala si se oparesc. Burta de vita si oasele de vita se pun la fiert cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi si se fierbe 2-3 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, oasele si burta se scot intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Oasele se dezoseaza, iar carnea se taie bucati impreuna cu burta. Peste carne se pune supa strecurata (cca 800 ml), cubul MAGGI si se fierb cca 20 minute. Se mai adauga, dupa preferinta, usturoi pisat, amestecat cu supa si hrean.

Tuslamaua populara se serveste calda.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori