Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica, 200 ml vin alb.
Pentru tuslamaua regala cu vin, se fierb burta si rasolul, timp de 4-5 ore cu apa, sare, piper si foi de dafin. Dupa ce au fiert, taiem carnea cubulete mari, apoi ungem tava cu unt, in care punem ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul, iar deasupra adaugam carnea taiata si tuica, dupa care dam la cuptor. Separat, batem smantana, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea, piperul, putin din Secretul Gustului si marar verde tocat. Cand este gata la cuptor, scoatem tava, turnam sosul si dam la cuptor pentru 10 minute.
Tuslamaua regala cu vin se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii