Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia int
Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia intr-un vas cu ulei, pe foc, sa se inabuse bine. Se ia apoi de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca cu oul, sare si piper. Se umple apoi varza printre foi cu carnea. Se strang bine foile, se leaga, se pun intr-un vas, se toarna deasupra borsul si bulionul de rosi, se introduce in cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste cu smantana pusa deasupra.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Ardei umpluti Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii