Varza cu carne de porc

Pentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotoare.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de porc - 500 g
  • ceapa - 100 g
  • untura - 100 g
  • varza alba murata - 1
  • 8 kg
  • pasta de tomate - 50 g
  • cimbru - 1 g
  • boia de ardei dulce - 1 g
  • sare si piper dupa gust
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g

Mod de preparare

Pentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura cu 50 ml apa; carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, boia de ardei, cimbru, sare, piper, apa sau zeama de varza si se continua fierberea la cuptor cca 30 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga vin.

Varza cu carne de porc se serveste calda.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori