Varza cu carne de vita

Pentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii subtiri.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cap de piept de vita cu os - 700 g
  • untura/ulei - 150 g
  • varza alba murata - 2
  • 2 kg
  • pasta de tomate - 100 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • ceapa - 100 g
  • ardei gras - 100 g
  • cimbru - 1 g
  • marar verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • rosii proaspete/conserva - 500 g/300 g
  • 1 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se curata, se spala si se taie sferturi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Ceapa se inabusa in untura sau ulei si 100 ml apa turnata treptat; se adauga pasta de tomate, varza, boia de ardei, cubul MAGGI, piper, ardei gras, cimbru, sare si cca 500 ml apa fiarta. Se amesteca, continuand inabusirea timp de 20 minute. intr-un vas se aseaza un rand de varza, carnea portionata, se acopera cu restul de varza, se acopera cu apa si se introduce la cuptor sa fiarba cca 1 ora. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii si marar.

Varza cu carne de vita se serveste calda.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Pastitio
1
Paste si pizza

Pastitio

Pastitio este o mancare foarte populara in Grecia. O fac cu drag ori de cate ori am mai mult timp . Pofta buna!!

Pastitio
Ciocolata alba
2
Prajituri

Ciocolata alba

Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se...

Ciocolata alba
Ananas cu pui
3
Mancaruri cu carne

Ananas cu pui

Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...

Ananas cu pui
Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni
4
Retete culinare

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Culinar vine astazi cu o reteta rapida si absolut delicioasa de Cobbler cu capsuni! Reteta de Cobbler cu capsuni este un...

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni
Tocanita ungureasca
5
Mancaruri cu carne

Tocanita ungureasca

Se spala carnea, se taie in bucati mai maricele, se zvinta si se pune in tigaie sa se rumeneasca. Cind este gata, se scoate,...

Tocanita ungureasca
Parteneri
Prajitura Dinte de negru
Bucataras.RO

Prajitura Dinte de negru

Urmariti filmul de mai jos si pregatiti si voi impreuna cu mine!!! http://youtu.be/-bvn8P3npYc

Prajitura Dinte de negru
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni