Pentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii subtiri.
Pentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se curata, se spala si se taie sferturi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Ceapa se inabusa in untura sau ulei si 100 ml apa turnata treptat; se adauga pasta de tomate, varza, boia de ardei, cubul MAGGI, piper, ardei gras, cimbru, sare si cca 500 ml apa fiarta. Se amesteca, continuand inabusirea timp de 20 minute. intr-un vas se aseaza un rand de varza, carnea portionata, se acopera cu restul de varza, se acopera cu apa si se introduce la cuptor sa fiarba cca 1 ora. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii si marar.
Varza cu carne de vita se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii