Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii.
Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de rasol se sareaza, se inabusa in untura cu 100 ml apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei dulce, cca 500 ml apa fiarta sau zeama de varza, cimbru, sare, piper si se continua fierberea 30 minute. Deasupra se adauga bucatile de rasol, se acopera cu varza; se introduc la cuptor cca 20 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga rosii.
Varza cu ciolan de porc se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii