Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga cea
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga ceapa si se caleaste, apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa. Varza scursa se toaca (mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare, piper, 1 lingura boia, foaia de dafin si cartofii taiati cubulete. Se fierbe aproximativ 45 minute cu capacul pus. Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min. Se adauga patrunjelul.
Se servesta calda.
Alte retete culinare recomandate
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"pentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padure
Comentarii