Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza.
Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa verde, usturoiul, spanacul, jumatate din marar si patrunjel se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Ceapa, usturoiul verde, ceapa verde, spanacul, mararul si patrunjelul se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in apa, pasta de tomate, 500 ml apa fiarta, bucatile de carne, sare, piper si se continua fierberea 20 minute. La final, se adauga vin si suc de lamaie.
Verdeturile cu carne de miel si pasta de tomate se servesc calde, cu patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!
Rulouri din dovlecei, vinete si casIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii