Se taie vinetele jumatati in lung. Intr-o cratita se pune ulei si se prajesc jumatatile de vinete cu miezul in jos pana se inmoaie. Dupa ce se racesc
Se taie vinetele jumatati in lung. Intr-o cratita se pune ulei si se prajesc jumatatile de vinete cu miezul in jos pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se scobeste miezul, vinetele ramanand in forma de barca. Se caleste ceapa taiata marunt, se stinge cu rosiile taiate cubulete, se potriveste de sare, piper si verdeata. Se adauga peste carnea tocata si se amesteca si cu miezul vinetelor. Se umplu jumatatile de vinete cu acest amestec, se pun in tava, se acopera cu smantana si se dau la cuptor 30 min. Smantana se poate pune si dupa ce se scot vinetele de la cuptor.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraCu ocazia zilei onomastice a mezinei mele, pe care o cheamă și Maria, i-am făcut cadou un set de decorat brioșe. A fost...
Briose cu banane si ciocolata - Reteta delicioasa si usoaraDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii