Pentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul cu cutitul. Ceapa se curata si se taie marunt.
Pentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul cu cutitul. Ceapa se curata si se taie marunt. Carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati, dupa care se toaca cu masina impreuna cu ceapa. Rosiile se decojesc in apa clocotita si se taie felii. Oul se trece prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Vinetele se inabusa la cuptor in 50 ml ulei cu 30 ml apa, se racesc si se scoate miezul. Carnea tocata impreuna cu ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa adaugata treptat, se raceste, se amesteca cu ou, cu miezul de la vinete, jumatate din patrunjel, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele si se aseaza in tava unsa cu 20 ml ulei. Deasupra, se aseaza felii de rosii, cascaval ras si se introduce la cuptor 15-20 minute.
Vinetele umplute cu carne de vita se servesc calde.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAcesta a fost un tort aniversar si care s-a dovedit a fi pe gustul multora, mai ales ca e e delicioasa combinatia de...
Desert tort cu crema de ciocolata si portocaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii