Pentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe lungime si crestatile miezul.
Pentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe lungime si crestatile miezul. Dati-le cu sare si ulei si lasati-le la cuptor 10 minute. Dupa ce s-au racit acoperiti miezul vinetelor cu carnea, peste care asezati cascaval ras si felii de rosii. Se mai lasa 5 minute la cuptor. Din bulion, sare, piper se face un sos care se fierbe 10 minute si se toarna peste vinete.
Se servesc fierbinti, cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi...
Fursecuri spritate cu portocale
Comentarii