Vinete umplute cu piept de pui, naut si oua de prepelita

Un preparat de toamna

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
medie
Vinete umplute cu piept de pui, naut si oua de prepelita

Ingrediente

  • 2 vinete
  • ½ piept de pui
  • 200 gr naut din conserva
  • 1 ceapa mare
  • 8 oua de prepelita
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • Boia dulce afumta
  • Patrunjel penru decor

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste impreuna cu pieptul de pui tocat in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata. Se adauga apoi boabele de naut si pasta de tomate amestecata cu putina apa.

Se spala vinetele, se taie in doua si se scobesc in mijloc sub forma unor barcute.

Se asaza vinetele intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline si apoi se umple fiecare cu compozitia din piept de pui si naut.

Se dau la cuptor 30 de minute cu vasul acoperit cu folie de aluminiu, apoi se scot, se indeparteaza folia si facem cate doua cuiburi la fiecare vanata in care vom pune oua de prepelita.

Se mai dau la cuptor 3 min. Servim vintele caldute ornate cu patrunjel.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat, o mancare de sezon delicioasa.

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Ciorba de dovlecei umpluti este o reteta olteneasca delicioasa, o ciorba consistenta, o reteta de ciorba de vara.

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti
Cele mai apreciate rețete
Compot de prune
1
Compoturi

Compot de prune

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un plic de zahar...

Compot de prune
Nectar de caise
2
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Salata de varza cu verdeata
3
Salate de legume

Salata de varza cu verdeata

Salata de varza cu verdeata este o salata delicioasa si sanatoasa ce se poate prepara in doar 15 minute. Se spala varza si se...

Salata de varza cu verdeata
Salata de menta cu rosii
4
Salate de legume

Salata de menta cu rosii

Salata de menta cu rosii este o salata simpla si delicioasa. Se aseaza ingredientele in straturi. Se da la rece doua ora...

Salata de menta cu rosii
Salata de morcov cu telina
5
Salate de legume

Salata de morcov cu telina

Salata de morcov cu telina este usoara si gustoasa. Pentru prepararea acestei salate aveti nevoie de morcovi, telina, ardei,...

Salata de morcov cu telina
Parteneri
Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos
Bucataras.RO

Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos

Aşa de Buna Vestire, pe ultima sută de metri, vă aduc o reţetă simplă şi tare gustoasă ;) Se trag din mare fructele...

Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos
Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Gustos.RO

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
ReteteCulinare.RO

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia