Un preparat de toamna
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste impreuna cu pieptul de pui tocat in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata. Se adauga apoi boabele de naut si pasta de tomate amestecata cu putina apa.
Se spala vinetele, se taie in doua si se scobesc in mijloc sub forma unor barcute.
Se asaza vinetele intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline si apoi se umple fiecare cu compozitia din piept de pui si naut.
Se dau la cuptor 30 de minute cu vasul acoperit cu folie de aluminiu, apoi se scot, se indeparteaza folia si facem cate doua cuiburi la fiecare vanata in care vom pune oua de prepelita.
Se mai dau la cuptor 3 min. Servim vintele caldute ornate cu patrunjel.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii