Un preparat de toamna
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste impreuna cu pieptul de pui tocat in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata. Se adauga apoi boabele de naut si pasta de tomate amestecata cu putina apa.
Se spala vinetele, se taie in doua si se scobesc in mijloc sub forma unor barcute.
Se asaza vinetele intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline si apoi se umple fiecare cu compozitia din piept de pui si naut.
Se dau la cuptor 30 de minute cu vasul acoperit cu folie de aluminiu, apoi se scot, se indeparteaza folia si facem cate doua cuiburi la fiecare vanata in care vom pune oua de prepelita.
Se mai dau la cuptor 3 min. Servim vintele caldute ornate cu patrunjel.
Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i...
Aperitiv cu dovlecel si soiaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii