E usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie sa aveti toate legumel
E usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie sa aveti toate legumele deja pregatite, iar aluatul pentru budinca Yorkshire sa fie facut. Daca aveti totul gata, puteti pune budinca la copt imediat ce scoateti carnea din cuptor.
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz), iar pe plita incingeti o tava mare, cu fundul gros. Frecati cu sare si piper carnea de vita
Treceti compozitia rezultata printr-o sita mare (folosind o lingura pentru a o forta sa se strecoare) si aduceti la masa intr-o sosiera preincalzita sosul pentru friptura.
Alte retete recomandate:
Ciuperci la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii