Mancarea de vitel cu orez si ciuperci este gustoasa si satioasa. Se prepara din muschi de vitel, orez, ciuperci, ardei, vin rosu, ceapa, ulei, capere si unt.
Muschiul de vitel se spala, apoi se condimenteaza cu sare, piper si se frige la foc mare in 50 gr unt. Dupa ce s-a prajit pe toate partile, se scoate din tigaie si se tine la cald. In grasimea ramasa se adauga vinul, dupa 2 minute se adauga ardeiul gras maruntit, caperele si 100 ml supa de vita. Se lasa la fiert la foc mic, pana se ingroasa sosul. Separat se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile feliate si cimbrul. Se adauga orezul si dupa 5 minute se adauga putin cate putin supa de vita ramasa. Dupa ce orezul a fiert, se adauga untul ramas si parmezanul. Se potriveste totul la gust de sare si piper,
Muschiul de vitel se serveste pe pat de orez si ciuperci, stropit cu sosul de capere fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Drob
Ciorba de miel
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleRumeni și gustoși, acești langoși de post cu gem de prune și nuci, te îmbie cu mirosul lor și te fac să visezi...
Desert langosi de post cu gem si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii