Mancarea de vitel cu orez si ciuperci este gustoasa si satioasa. Se prepara din muschi de vitel, orez, ciuperci, ardei, vin rosu, ceapa, ulei, capere si unt.
Muschiul de vitel se spala, apoi se condimenteaza cu sare, piper si se frige la foc mare in 50 gr unt. Dupa ce s-a prajit pe toate partile, se scoate din tigaie si se tine la cald. In grasimea ramasa se adauga vinul, dupa 2 minute se adauga ardeiul gras maruntit, caperele si 100 ml supa de vita. Se lasa la fiert la foc mic, pana se ingroasa sosul. Separat se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile feliate si cimbrul. Se adauga orezul si dupa 5 minute se adauga putin cate putin supa de vita ramasa. Dupa ce orezul a fiert, se adauga untul ramas si parmezanul. Se potriveste totul la gust de sare si piper,
Muschiul de vitel se serveste pe pat de orez si ciuperci, stropit cu sosul de capere fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Drob
Ciorba de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii