Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)

Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele(cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de cuptor, se pun ardeii si rosiile. Se adauga usturoiul

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg de carne (de preferinta pulpa) vita
  • 500 gr.ardei
  • 4 rosii taiate cubulete
  • 1 capatina usturoi
  • 250 gr.brinza telemea de oi(feta)
  • 250 gr.unt topit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele(cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de cuptor, se pun ardeii si rosiile. Se adauga usturoiul taiat marunt si brinza, apoi se pune untul topit deasupra, sare, piper sau putin vegeta in loc de sare. Se pune la cuptor si se coace la temperatura mica, pina cind carnea e gata. Reteta este pentru 6-8 persoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci