Se curata carnea, se spala si se taie felii groase de un deget. Se prajeste carnea in uleiul amestecat cu unt, dupa 15 minute se adauga ceapa tocata
Se curata carnea, se spala si se taie felii groase de un deget. Se prajeste carnea in uleiul amestecat cu unt, dupa 15 minute se adauga ceapa tocata marunt, iar dupa inca 5 minute ciupercile spalate si taiate in feliute. Se adauga apoi pasta de tomate, vinul, supa, cimbrisorul, sare si piper. Se acopera cu un capac si se lasa lasa la fiert, la foc mic 40 de minute. Se adauga apoi smantana si usturoiul, se mai lasa sa dea in 2-3 clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte cu garnitura de paste.
Alte retete care contin carne:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii