Se curata carnea, se spala si se taie felii groase de un deget. Se prajeste carnea in uleiul amestecat cu unt, dupa 15 minute se adauga ceapa tocata
Se curata carnea, se spala si se taie felii groase de un deget. Se prajeste carnea in uleiul amestecat cu unt, dupa 15 minute se adauga ceapa tocata marunt, iar dupa inca 5 minute ciupercile spalate si taiate in feliute. Se adauga apoi pasta de tomate, vinul, supa, cimbrisorul, sare si piper. Se acopera cu un capac si se lasa lasa la fiert, la foc mic 40 de minute. Se adauga apoi smantana si usturoiul, se mai lasa sa dea in 2-3 clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte cu garnitura de paste.
Alte retete care contin carne:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDacă aveți poftă de o prăjitură rapidă și delicioasă, vă invit să o încercați. Puteți folosi și alte...
Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii