Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele f
Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele fierte in apa cu sare. Se adauga 50 g unt si smintina. Se asaza macaroanele intr-o forma unsa cu unt si pesmet, se presara cu cascaval ras si se rumenesc la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii