Budinca de macaroane cu ciuperci

Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg macaroane
  • 100 g unt
  • ¼ kg ciuperci
  • 2-3 linguri cascaval ras
  • 150 g smintina
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele fierte in apa cu sare. Se adauga 50 g unt si smintina. Se asaza macaroanele intr-o forma unsa cu unt si pesmet, se presara cu cascaval ras si se rumenesc la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc