Budinca de spanac cu ciuperci

Speli si fierbi spanacul in apa cu sare. Ciupercile le cureti si le calesti in 50 gr unt.Dupa ce fierbi spanacul, il pasezi si-l amesteci cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de spanac
  • 300 gr de ciuperci proaspete
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr unt
  • 1lingura pesmet
  • 1 catel de usturoi
  • nucsoara
  • sare

Mod de preparare

Speli si fierbi spanacul in apa cu sare. Ciupercile le cureti si le calesti in 50 gr unt.Dupa ce fierbi spanacul, il pasezi si-l amesteci cu ciupercile calite.freci galbenusurile cu untul ramas,pui 100 gr cascaval ras si incorporezi amestecul in compozitia de spanac.Adaugi faina desfacuta in putina apa calda,pui sare si nucsoara dupa gust, usturoi pisat, iar la sfarsit albusurile batute spuma.Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet, presari cascavalul ramas si bagi tava la cuptor pentru 35-40 de minute.


Se poate servi atat calda cat si rece.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori