1.Se taie carnea fiarta si bacon-ul in fasii; se taie, deasemenea, ceapa si ciupercile. 2.Se prajeste putin bacon-ul in tigaie. 3.Se prajesc ceapa si
1.Se taie carnea fiarta si bacon-ul in fasii; se taie, deasemenea, ceapa si ciupercile.
2.Se prajeste putin bacon-ul in tigaie.
3.Se prajesc ceapa si ciupercile in putin ulei (unt).
4.Se amesteca carnea, bacon-ul, ceapa si ciupercile, se toarna supa de carne si se lasa 5-6 minute la foc mic, cu capacul pus.
5.Se adauga smantana si se fierbe cateva minute fara capac.
6.Se potriveste gustul cu sare si piper.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu orez sau alte garnituri preferate.
Pofta buna!
Reteta Carne de vita cu bacon si ciuperci a fost propusa de Salmida pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Filet cu ciuperci si capellini,
Ciuperci pe pat de mamaliga,
Pleurotus cu carne la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosAceasta reteta de vara este un aperitiv cald, delicios, perfect pentru orice masa din zi.
Vinete umplute la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii