1.Se taie carnea fiarta si bacon-ul in fasii; se taie, deasemenea, ceapa si ciupercile. 2.Se prajeste putin bacon-ul in tigaie. 3.Se prajesc ceapa si
1.Se taie carnea fiarta si bacon-ul in fasii; se taie, deasemenea, ceapa si ciupercile.
2.Se prajeste putin bacon-ul in tigaie.
3.Se prajesc ceapa si ciupercile in putin ulei (unt).
4.Se amesteca carnea, bacon-ul, ceapa si ciupercile, se toarna supa de carne si se lasa 5-6 minute la foc mic, cu capacul pus.
5.Se adauga smantana si se fierbe cateva minute fara capac.
6.Se potriveste gustul cu sare si piper.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu orez sau alte garnituri preferate.
Pofta buna!
Reteta Carne de vita cu bacon si ciuperci a fost propusa de Salmida pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Filet cu ciuperci si capellini,
Ciuperci pe pat de mamaliga,
Pleurotus cu carne la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii