Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia.
Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin.
Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva).
Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline.
Se adauga vinul indulcit,sucul de rosii , zeama de lamaie , dafinul , cimbrul , patrunjelul tocat , sare si piper.
Se adauga ciupercile si se lasa la dinstuit 10 min.
Eu am vrut mai multa zeama si am adaugat si putina apa.
Se servesc cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Champignons a la greque a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ardei capia umpluti cu ciuperci,
Chiftele cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii