Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii ciupercilor conserva, acestea se scurg de lichid.
Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii ciupercilor conserva, acestea se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame. Faina se cerne. Ciupercile se inabusa in 75 g margarina (sau unt). Faina se dizolva in 150 ml lapte rece, se toarna peste 75 g margarina topita (sau unt), se adauga cuburile MAGGI si se fierbe, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma aglomerari. In sosul format se adauga restul de lapte, ciuperci, sare si se continua fierberea cca 10 minute. Vasul se da la o parte de pe foc si peste compozitie se adauga margarina topita (sau unt).
Ciulamaua cu ciuperci se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii