Se spala bine ciupercile. Se curata, se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 gr. ulei (sau unt) aproximativ 5 minute, dupa care se acop
Se spala bine ciupercile. Se curata, se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 gr. ulei (sau unt) aproximativ 5 minute, dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pina se fierb ciupercile (20 minute). Cind sint fierte, se adauga o lingura de faina, un pahar mare cu lapte, sare, piper,usturoi, dupa gust, si se fierb pina se ingroasa compozitia.
Se serveste cu mamaliguta, stropita cu smintina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii