Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Asa se gatesc ciupercile, adaugind la nevoie citeva linguri de apa, pina sunt moi. Se
Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Asa se gatesc ciupercile, adaugind la nevoie citeva linguri de apa, pina sunt moi. Se adauga usturoiul si se mai lasa la foc inca 1 minut sau doua. Se adauga smintina, se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi ca garnitura la fripturi, sau ca sos pentru paste cu usturoi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii