Ciulamaua cu pui si ciuperci este o mancare pe cat de clasica pe atat de actuala si va fi intotdeauna apreciata la masa.
Mod de preparare:
Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt. Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui,taiat cubulete si condimentat. Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii. Se mai calesc 5 minute, apoi se adauga 2 pahare cu apa. Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida se toarna in ceaun amestecand incontinuu.
Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama.Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic.Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust.
Ciulamaua de pui cu ciuperci se serveste cu patrunjel si mamaliguta.
Reteta de ciulama de pui cu ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de andreea-georgiana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii