Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatati-i si taiati-i in bucatele. Caliti ciupercile in ulei impreuna cu usturoiul tocat pana cand se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. puneti cartofii fierti impreuna cu ciupercile calite intr-o tava. Amestecati intr-un castron cascavalul dat pe razatoarea mare impreuna cu oul si nucsoara si turnati in tava peste ciuperci si cartofi. Potriviti de sare si piper si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 30 de minute.
Serviti preparatul cald, presarat cu frunzulite de busuioc tocate.
Alte retete:
Ardei umpluti Mancare de mazare Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii