Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati in bucati bucatile mari, iar pe cele mici lasati-le intregi. Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatati-i si taiati-i in bucatele. Caliti ciupercile in ulei impreuna cu usturoiul tocat pana cand se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. puneti cartofii fierti impreuna cu ciupercile calite intr-o tava. Amestecati intr-un castron cascavalul dat pe razatoarea mare impreuna cu oul si nucsoara si turnati in tava peste ciuperci si cartofi. Potriviti de sare si piper si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 30 de minute.
Serviti preparatul cald, presarat cu frunzulite de busuioc tocate.
Alte retete:
Ardei umpluti Mancare de mazare Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii