Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata.
Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Coditele ciupercilor se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupecilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige la gratar incins si uns cu ulei.
Ciupercile cu verdeata la gratar se serveste calde, cu unt topit deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii