Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata.
Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Coditele ciupercilor se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupecilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige la gratar incins si uns cu ulei.
Ciupercile cu verdeata la gratar se serveste calde, cu unt topit deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii