Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-u
Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-un ceaun, se caleste romaneste ceapa in destul ulei de masline. Cand devine trasnparenta, se adauga doi catei de usturoi striviti si se lasa sub capac pana fierb ciupercile aproape de tot. Se adauga, la cate un minut distanta, patrunjelul, mararul si leurda, toate tocate fin. optional, se poate stinge spre sfarsit cu o jumatate de cana de vin alb, demisec. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa abureasca sub capac.
Mancarea se serveste calduta.
Alte retete culinare:
Ciuperci sote Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Ciuperci cu pilaf
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii