Se aleg ciuperci mijlocii, se rupe cotorul si se spala in apa cu putina lamaie. Se usuca, se aseaza intr-o tava unele langa altele, se pune in fiecare
Se aleg ciuperci mijlocii, se rupe cotorul si se spala in apa cu putina lamaie. Se usuca, se aseaza intr-o tava unele langa altele, se pune in fiecare un praf de sare si o bucatica de unt proaspat. Se dau la cuptor. Se tin pana se inmoaie.
Se servesc fierbinti. Se poate folosi si margarina in loc de unt.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii