Ciupercile la tava sunt o mancare sau o garnitura delicioasa si satioasa, se fac usor si sunt apreciate de toata lumea.
Ciupercile se curata de pielite si se spala in mai multe ape reci. Se separa palariile de picioarele ciupercilor.
Picioarele ciupercilor se toaca marunt, apoi se freaca cu unt, oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Cu compozitia obtinuta se umplu palariile ciupercilor, care se pun apoi cu scobitura in sus intr-o tava unsa cu unt. Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 45 de minute.
Cateva fire de patrunjel se toaca marunt si se presara peste ciuperci dupa ce acestea se scot de la cuptor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Ciupercile la tava se servesc calde, simple sau ca garnitura la fripturi si gratare
Se servesc impreuna cu mujdei de usturoi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii