Ciuperci umplute cu jamon

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Se spala ciupercile si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu jamon

Ingrediente

  • 12 ciuperci
  • o ceapa
  • un catel de usturoi
  • 3-4 felii de jamon
  • 3-4 linguri de branza rasa tip parmezano
  • branza rasa pentru gratinat
  • sare
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor. Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Ciupercile umplute se dau apoi la cuptor.


Alte retete cu ciuperci recomandate:

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori