Aceasta reteta de ciuperci umplute cu spanac, branza cu mucegai albastru si seminte de pin va iesi delicioasa daca veti folosi bureti de camp cu palarii mari.
1. Daca alegi sa prepari ciupercile pe gratar, pregateste focul cu 30 de minute inainte sa incepi sa le gatesti. Daca folosesti un cuptor, porneste-l cu 10 minute inainte si incinge-l la 230 grade.
2. Spala spanacul si scutura-l de apa. Incinge doua linguri de ulei de masline intr-o cratita mare, adauga spanacul si caleste-l, amestecand incontinuu, pana cand se inmoaie si se lasa la fundul cratitei. Toarna-l intr-o strecuratoare pt a elimina zeama si apoi toaca-l marunt.
3. Incinge doua linguri de ulei intr-o cratita, adauga ceapa tocata si usturoiul si caleste-le 4 minute, pana se inmoaie. Adauga rosiile si zeama de lamaie si lasa sa fiarba 10 minute. Adauga spanacul si semintele de pin prajite, amesteca bine si asezoneaza dupa gust.
4. Indeparteaza coditele ciupercilor, stropeste-le pe ambele parti cu ulei de masline, sareaza si pipereaza din belsug. Prajeste-le prima data pe un gratar timp de 4 minute, cu lamele in jos. Transfera-le pe o farfurie, cu lamele in sus si umple-le prima data cu amestecul de spanac apoi cu branza cu mucegai razuita mare. Aseaza-le din nou pe gratar si prajeste-le 9-10 minute pana cand ciupercile devin fragede iar branza incepe sa se topeasca.
La fel se procedeaza si daca doriti sa le faceti in cuptor.
Ciupercile umplute cu spanac, branza si muguri de pin se servesc calde, ca si garnitura langa gratar sau friptura.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaIn principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii