Pentru ciupercile umplute se aleg ciuperci mari, frumoase. Se rupe piciorul, se spala si se scurg. Se asaza toate intr-o forma rezistenta la foc, stropindu-le cu putin unt.
Pentru ciupercile umplute se aleg ciuperci mari, frumoase. Se rupe piciorul, se spala si se scurg. Se asaza toate intr-o forma rezistenta la foc, stropindu-le cu putin unt. Se dau la cuptor pana incep sa se moaie. Se toaca marunt picioarele impreuna cu ciupercile marunte si cu o ceapa. Se pun la foc cu o lingura de unt. Cand s-au muiat, se presara faina, se adauga vinul si zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba.
Se mai adauga bulion, sare, piper si pesmet. Se tin pe foc pana ce pasta este suficient de legata. Se adauga patrunjel verde tocat. Se pune cate o lingurita de umplutura in fiecare ciuperca, netezind deasupra cu un cutit. Se presara pesmet fin, se dau un sfert de ora la cuptor. Ciupercile umplute se pot pregati, de asemenea, fara bulion si fara pesmet.
Inainte de a servi, se pune peste fiecare ciuperca umpluta o bucatica mica de unt proaspat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii