Ciupercile se taie felii, apoi se calesc impreuna cu ceapa, intr-o lingura de ulei, apoi se asezoneaza cu sare, piper macinat. In a doua lingura de ul
Ciupercile se taie felii, apoi se calesc impreuna cu ceapa, intr-o lingura de ulei, apoi se asezoneaza cu sare, piper macinat.
In a doua lingura de ulei se calesc, pana se inmoaie, rondelele de zarzavat, sarea, piperul boabe, coaja de lamaie, foile de dafin si putina apa.
In a treia lingura de ulei, faina si zahar se face o prajeala maronie, turnam peste zarzavatuei, asezonam cu mustar si zeama de lamaie, apoi le zdrobim. Se imbogateste cu smantana, apoi, turnand peste ciupercile calite, le mai fierbem putin.
Alte retete ciuperci recomandate:
Zacusca de ciuperci
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci cu smantana
Ciuperci tocanita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii