Clatitele cu cascaval Delaco Sofia, ciuperci si sunca sunt delicioase si nu sunt deloc greu de preparat. Clatitele umplute se rumenesc frumos la cuptor, fiind pe placul intregii familii.
Pui faina intr-un castron, adaugi laptele si amesteci bine compozitia. Adaugi ouale batute si amesteci totul cu un tel. Presari sarea si piperul si amesteci foarte bine ca sa nu se formeze cocoloase.
Intr-o tigaie torni untul topit, dupa care pui putin aluat pe toata suprafata tigaii si prajesti clatitele pe ambele parti pana devin aurii. Cand sunt gata, lasi clatitele sa se raceasca pe o farfurie.
Speli ciupercile si le tai marunt iar sunca o tai cubulete de aproximativ 1/2cm.
Tai marunt ceapa verde si catelul de usturoi dupa care le calesti putin intr-o tigaie cu ulei incins.
Adaugi sunca si ciupercile pe care le prajesti usor.
Torni smantana si lasi sa fiarba aproximativ 5 minute. Condimentezi cu patrunjel, sare si piper si lasi totul sa se raceasca putin.
Tai cascavalul Sofia in cubulete de aproximativ 1/2cm pecare le adaugi la compozitie.
Umpli clatitele, le rulezi si le asezi pe forma unsa cu unt.
Presari cascavalul razuit, untul maruntit si peste torni smantana.
Bagi forma in cuptorul incins (200C) si lasi la copt aproximativ 12-15 minute.
Cand sunt gata clatitele cu cascaval Delaco Sofia presari arpagicul marntit deasupra si servesti cat este cald.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii