Pentru clatite cu spanac si ciuperci se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laprele si oul.
Pentru clatite cu spanac si ciuperci se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laprele si oul. Se adauga spanacul si condimentele. Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajesc clatitele pe rand. Se scat si se acopera pentur a se pastra calde. Se caleste ceapa, se adauga ciupercile si se tin pe foc pana a scazut zeama. Se amesteca smantana cu malaiul, se adauga peste ciuperci si se pun pe foc, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Se mai tine pe foc inca 2 minute. Se umplu clatitele cu sosul de ciuperci.
Se servesc cu salata de rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii