Se caleste ceapa. Separat se calesc ciupercile in unt, care se adauga apoi peste ceapa calita. Tot acolo se adauga sunca taiata bucatele. Se mai cales
Se caleste ceapa. Separat se calesc ciupercile in unt, care se adauga apoi peste ceapa calita. Tot acolo se adauga sunca taiata bucatele. Se mai caleste totul inca 2 min. Se pune apa de la doua conserve de ciuperci, sare, piper, busuioc si putina menta uscata.
Intr-o tava unsa cu unt se pune un star de clatite umplute cu compozitia 'calita', peste ele se rade cascaval. Se repeta operatiunea cu alt rand de clatite umplute si se rade iar cascaval. Peste, se toarna un sos de ciperci la care se adauga 2 linguri de smantana, sare, piper, busuioc si menta uscata 'kotany'. Daca se doreste se pot adauga si ciuperci proaspete calite. Se da la cuptor 15 min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii