Ficateii cu masline si ciuperci sunt o mancarica satioasa si gustoasa, iar combinatia este excelenta si pentru cei mici dar mofturosi care fac nazuri cand aud de ficateii de pui.
Mod de preparare:
Ficateii se spala si se curata cu atentie,in cazul in care gasim fiere si se scurg bine de apa.
Ciupercile se scot din borcanel si se scurg,ceapa si ardeiul iute se taie marunt. Din conserva de rosii se scot doar rosiile si se taie felii.
Se calesc ficateii si ceapa impreuna, cateva minute pana ficatul isi schimba usor culoarea. Adaugam ciupercile, maslinele si ardeiul iute. Stingem cu cele 2 linguri de vin si adaugam un praf de rozmarin, iar cimbru,boia,piper & usturoi dupa gust si pofta ( aprox 1/2 lingurita din fiecare) . Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate si lasam pe foc alte 10 minute.
Ficateii cu masline si ciuperci se pot servi alaturi de o garnitura din orez.
Reteta de ficatei cu masline si ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Carmen-Ana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii