Ghebele cu oua sunt o mancarica delicioasa, iar gustul ghebelor este sublim in orice fel de combinatie.
Spalam ghebele foarte bine, le punem intr-o oala cu apa la fiert si le lasam sa fiarba un clocot.
Curatam ceapa, o taiem si o calim in ulei. Adaugam ghebele scurse de apa. Dupa punem repede sarea, usturoiul curatat si pisat, condimentele si deasupra o cana cu apa sa fiarba ghebele impreuna cu condimentele. La sfarsit cand vedem ca a scazut apa adaugam ouale batute. Le calim impreuna si luam de pe foc.
Ghebele cu oua se servesc cu mamaliguta si un sos iutel de la Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii