Reteta de hribi cu smantana este o varianta mai delicata pentru ciulamaua de ciuperci, gustul ciupercilor de padure fiind cu adevarat divin.
Am inabusit intai ceapa in unt cu sare. Am pus si ciupercile si am lasat cu capac sa isi lase zeama (am pus si zeama lasata de la dezghetat).
Am amestecat si putin amidon. Am adaugat si smantana si am dat cateva clocote.
Nota: Smantana buna nu se taie, eu am folosit Gusturi Romanesti, de 30% grasime.
Hribii cu smantana se servesc musai cu mamaliga.
Reteta de hribi cu smantana a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii