Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit in cratita cu 3 cepe curatate, tocate marunt.
Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit in cratita cu 3 cepe curatate, tocate marunt si 100 ml de ulei timp de 5 minute, apoi stingem cu o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de 30 de minute, dupa care dam gust de sare, piper, adaugam o legatura de patrunjel tocat fin si doi catei de usturoi tocati marunt. Se zdrobesc 5 catei de usturoi cu putina sare, dupa care adaugam 4 linguri de smantana.
Hribi cu usturoi se serveste cu mamaliga calda si usturoi cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii