Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit in cratita cu 3 cepe curatate, tocate marunt.
Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit in cratita cu 3 cepe curatate, tocate marunt si 100 ml de ulei timp de 5 minute, apoi stingem cu o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de 30 de minute, dupa care dam gust de sare, piper, adaugam o legatura de patrunjel tocat fin si doi catei de usturoi tocati marunt. Se zdrobesc 5 catei de usturoi cu putina sare, dupa care adaugam 4 linguri de smantana.
Hribi cu usturoi se serveste cu mamaliga calda si usturoi cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii