Telina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin. Se pune ceapa tocata fin.
Telina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin. Se pune ceapa tocata fin. Ciupercile se fierb 20 min in apa cu sare. Se lasa la scurs si se toaca marunt. Se pun peste celelalte legume si se lasa pe foc pina se moaie. Se condimenteaza.
Se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii