Ochiuri cu ciuperci

Spalati bine ciupercile in apa rece si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt ceapa, puneti-o intr-un vas cu unt, pe foc domol. Cand observati ca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 ochiuri romanesti
  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • o ceapa

Mod de preparare

Spalati bine ciupercile in apa rece si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt ceapa, puneti-o intr-un vas cu unt, pe foc domol.

Cand observati ca ceapa incepe sa se rumeneasca, puneti ciupercile, acoperiti vasul si lasati-le sa fiarba in apa lasata de ele.

Puneti ciupercile pe platou si oferiti-le la masa acoperite cu ochiuri.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc