Pentru rosiile umplute cu ciuperci se pregatesc rosiile. Se lasa sa se scurga. Se prajeste in ulei ceapa tocata marunt. Se spala ciupercile si se toaca marunt.
Pentru rosiile umplute cu ciuperci se pregatesc rosiile. Se lasa sa se scurga. Se prajeste in ulei ceapa tocata marunt. Se spala ciupercile, si dupa ce se indeparteaza varful piciorului, se toaca marunt. Se pun in uleiul cu ceapa, se adauga sare, piper. Se amesteca si cand ciupercile incep sa se moaie, se adauga o lingurita de bulion de ardei, usturoiul sfaramat, o lingura buna de pesmet si putina apa. Se amesteca pe foc pana cand compozitia devine destul de groasa. Se umplu rosiile si se presara pesmet. Se pun la cuptor cu o lingura de ulei si putin bulion de rosii subtiat; se amesteca cu o lingurita de zahar. In loc de ulei se pot pregati cu unt, dar se servesc calde.
Rosiile umplute cu ciuperci se servesc reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii