Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana
Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana tare. Se ia dup afoc si se adauga untul si sarea si apoi se lasa la rece. Se incorporeaza treptat ouale intregi si apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins si se lasa la foc iute cca 10 minute, pana se rumeneste.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughiteSe fierb merele taiate in sferturi in 500 ml de apa. Cand merele s-au inmuiat, se strecoara prin sita si se preseaza usor cu...
Peltea de portocale Ciocolata, branza dulce, portocale si sirop de artar....o minunatie dulce!
Rulada elvetiana cu doua feluri de ciocolataSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii