Se taie ceapa marunt si se pune sa se caleasca in ulei. Cand este aurie ceapa, se pun si ciupercile taiate si spalate foarte bine. Se lasa putin sa-si
Se taie ceapa marunt si se pune sa se caleasca in ulei. Cand este aurie ceapa, se pun si ciupercile taiate si spalate foarte bine. Se lasa putin sa-si ia gustul cepei si se adauga vegeta si apoi orezul ales si spalat. Se lasa totul pe foc pana se umfla orezul si apoi se stinge focul. Dupa ce compozitia s-a mai racit putin, se infasoara sarmalutele in frunza de vita carora li s-a taiat cotorul. Peste ele, se toarna un sos facut din: apa, bors si bulion. Daca sint prea slabe, se adauga si ulei.
Se servesc cu smantana si maliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii