Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper.
Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper, o ceapa taiata marunt si 200 g telemea taiata cubulete. Pentru sufleul de ciuperci se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga ciupercile si mirodeniile. Dupa ce s-a racit, se pun ouale si la urma branza. Toate se dau la copt impachetate intr-o coca facuta dintr-un un ou, 150 g margarina sau unt si faina cat cuprinde. Se coace la foc iute.
Sufleul de ciuperci se serveste cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii