Supa-crema de ciuperci este o reteta de post delicioasa. Pentru aceasta reteta de supa crema aveti nevoie de ciuperci champignon, hribi, ardei,morcovi, ceapa si crutoane.
Ciupercile se curata, se spala si se toaca.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele.
Se adauga ardeiul tocat si morcovul. Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema.
Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa. Se fierbe pana se ingroasa.
Se serveste cu verdeata, crutoane si otet dupa gust!
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile cand posteşti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi va invit cu drag la una dintre cele mai delicioase tarte cu prune pe care le-am preparat vreodata! Un blat incredibil...
Tarta cu prune si gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii