Taiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.
Taiteii cu urda si ciuperci ii preparam asa: se pun ciupercile la inmuiat jumatate de ora, in apa calduta. Se inabusa apoi cu usturoiul in putin ulei, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc pana se inabusa bine, 10 minute, apoi se adauga patrunjelul tocat. Separat, se freaca urda pana devina cremoasa. Se fierb taiteii, apoi se rastoarna in castronul cu urda si se amesteca.
Se servec impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu mere
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii